Elektriker med 36 års erfaring i branchen

Skal du have udført professionelt el-arbejde?

Står du og mangler en kompetent elektriker eller el-installatør til at løse en opgave for dig? Så er der hjælp at hente lige her hos Abild Byg ApS. Vi er et kompetent el-firma med 36 års erfaring i branchen. Vi varetager primært opgaver for private boligejere, men vi kan også hjælpe erhvervskunder, hvis der er brug for det.

Fra vores egen base i Birkerød kører vi blandt andet ud til opgaver i Allerød, Farum, Holte og andre omkringliggende områder. 

Vi lægger vægt på at udføre alt arbejde professionelt

Det betyder blandt andet, at vi indgår i en god og grundig dialog med dig om, hvordan din opgave kan løses på bedst mulig vis.

Vi tilbyder en effektiv og kompetent el-service med en hurtig udrykning, hvis uheldet er ude, og du har akut behov for en elektriker eller el-installatør. Vores servicevogne er udstyret med værktøj til enhver opgave, og vores elektrikere er vant til at løse problemerne professionelt og i en håndevending.

Hvad koster en elektriker?

Vi tilbyder en billig pris på 248 kr. pr. påbegyndt halve time – vi fakturer dog som minimum for 1,5 time. Ved vagtudkald tillægges der et gebyr både aften, weekend og på helligdage. Du kan læse mere om vores priser her.

Har du en større opgave for en el-installatør eller en elektriker, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Hvilke former for el-service kan vores el-installatør tilbyde?

Vi påtager os mange forskellige opgaver inden for faget. Vi klarer alt arbejde, der vedrører de elektriske installationer lige fra elvarmen til stikkontakter og hårde hvidevarer.

Det kan for eksempel være i form af:

  • ​Eftersyn
  • Reparationer
  • Nye installationer
  • Andre former for el-service

Ønsker du en strømbesparende løsning til dine installationer, har vi et bredt udvalg af produkter og komponenter, der sparer på energien.

Derudover kan vi løse både de simple og de mere komplicerede opgaver. Vi har nemlig nogle kompetente samarbejdspartnere, som kan løse de opgaver, som vi ikke selv har autorisation til at udføre.

Vores elektrikere er fagudlærte og sætter en dyd i at gennemføre den enkelte opgave og at sikre dig et tilfredsstillende resultat.

Desuden ser vi det som en selvfølge, at de aftalte betingelser og leveringstider overholdes. Vi bestræber os på at imødekomme dine ønsker, så du får netop de installationer til det budget, som du ønsker. 

+ 36  års erfaring

Personlig service

Uforpligtende tilbud

Firmainfo

Igennem mange år har vi arbejdet på at styrke kvaliteten og holdbarheden i vores arbejde. Det er helt fra konstruktionsmæssige detaljer til valg af og forståelse for materialernes betydning. 

Vores erfaringer og faglige stolthed sikrer dig et godt produkt. Vi sætter altid kvaliteten i 1. række.

Kontakt os nemt og hurtigt her

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Abildbyg ApS  -  Abildlunden 43, 3460 Birkerød  -  CVR: 35816127​  -  Tlf.: 40 11 86 33