Fleksibel og professionel handyman

Er du på udkig efter en handyman, der kan løse diverse opgaver for dig? Hos Abildbyg ApS kan vi levere netop det. Vi har eksisteret i seks år, men vi har arbejdet med faget siden 1982. Derfor garanterer vi dig, at vi næsten er stødt på alle tænkelige opgaver før – store og små.

Vi har primært kunder i Birkerød, Farum, Allerød, Holte og omegn. Så vil du have en professionel handyman, må du endelig kontakte os – vi hjælper både private og erhverv.​ 

Hvad vi kan hjælpe dig med

En handyman er din personlige håndværker, der leverer diverse former for håndværk. Vi løser eksempelvis opgaver som:

Har du brug for hjælp til en opgave, der ikke står på listen, må du endelig kontakte os. Måske kan vi alligevel hjælpe dig.

Hvad koster en handyman?

Ønsker du en pris på vores service, er du meget velkommen til at kontakte os. Det er vanskeligt at give en fast pris på vores ydelser, da den afhænger meget af omfanget af opgaven.

Du skal blot vide, at vores priser er konkurrencedygtige. Derudover inddrager vi dig i processen fra start til slut, så du altid ved, hvad vi foretager os, og hvordan vi løser de opgaver, du har hyret os til at løse. Det vigtigste for os er kundernes tilfredshed, og derfor vægter vi tillid og kvalitet meget højt.

Indhent et uforpligtende tilbud

Har du brug for en handyman? Kontakt os på 40 11 86 33, og få et uforpligtende tilbud på den opgave, vi skal løse for dig, om du så er privat- eller erhvervskunder.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

+ 36  års erfaring

Personlig service

Uforpligtende tilbud

Firmainfo

Igennem mange år har vi arbejdet på at styrke kvaliteten og holdbarheden i vores arbejde. Det er helt fra konstruktionsmæssige detaljer til valg af og forståelse for materialernes betydning. 

Vores erfaringer og faglige stolthed sikrer dig et godt produkt. Vi sætter altid kvaliteten i 1. række.

Kontakt os nemt og hurtigt her

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Abildbyg ApS  -  Abildlunden 43, 3460 Birkerød  -  CVR: 35816127​  -  Tlf.: 40 11 86 33