Professionel snedker med årelang erfaring

Søger du en professionel snedker, der kan løse dine snedkeropgaver? Så er du landet det rette sted. 

Abildbyg ApS har eksisteret i seks år, men vi har mere end 36 års erfaring med det, vi laver. Vores kunder kommer primært fra Holte, Birkerød, Farum & Allerød, men har du brug for snedkerarbejde andre steder, må du endelig kontakte os.

Der er ikke nogen begrænsninger på, hvad vi kan tilbyde jer, og vi tager også gerne et kig på din specialopgave.

Hvad kan vi lave som din snedker?

En snedkermester sammenlignes af mange med en tømrer, og det er faktisk ikke en dårlig sammenligning. Snedkerarbejde er arbejde med træ.

Man skelner dog alligevel mellem tømrer og snedker, da tømrer primært laver huse og andre lignende konstruktioner i træ. En snedker er ofte specialiseret inden for enten møbelsnedkeri eller bygningssnedker. 

Som snedker beskæftiger vi os med inventar såsom:​

  • ​Køkkener
  • Døre og vinduer
  • Reoler
  • Stolemageri
  • Diverse reparationer
  • Mindre snedkeropgaver

Skellet mellem tømrere og snedkere er i dag ikke så stor, medmindre en af faggrupperne har specialiseret sig inden for en bestemt genre. Vi udfører alt inden for mindre tømrer- og snedkerarbejde.

Hvad koster en snedker?

Det er svært at anslå en fast pris på en snedker. Det er det, fordi priserne selvfølgelig afhænger af, hvilket stykke snedkerarbejde, vi skal udføre for dig. 

Dog lover vi, at vores priser altid er konkurrencedygtige. Du kan derfor være helt sikker på altid at få et rigtig godt tilbud her hos os, når du indhenter en pris.

Vi går meget op i, at vores arbejde er i meget høj kvalitet. Det gør vi, fordi vi selvfølgelig selv skal kunne stå inde for det stykke arbejde, vi udfører, men også fordi, vores kunders tilfredshed er det absolut vigtigste for os.

Find din snedkermester i dag

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller vil du hente et uforpligtende tilbud, må du endelig kontakte os på 40 11 86 33

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig i mål med dine snedkerprojekter.​

+ 36  års erfaring

Personlig service

Uforpligtende tilbud

Firmainfo

Igennem mange år har vi arbejdet på at styrke kvaliteten og holdbarheden i vores arbejde. Det er helt fra konstruktionsmæssige detaljer til valg af og forståelse for materialernes betydning. 

Vores erfaringer og faglige stolthed sikrer dig et godt produkt. Vi sætter altid kvaliteten i 1. række.

Kontakt os nemt og hurtigt her

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Abildbyg ApS  -  Abildlunden 43, 3460 Birkerød  -  CVR: 35816127​  -  Tlf.: 40 11 86 33