Tømrer, maler- og murerarbejde - Lad os stå for totalentreprisen

​Mangler du hjælp til lettere former for tømrer-, maler- eller murerarbejde? Så kan du med fordel kontakte Abildbyg ApS.

Selvom jeg er elektriker, har jeg nemlig gode og brede kompetencer som tømrer også. Derfor kan jeg ligeledes løse mange opgaver i denne branche. Jeg står til rådighed hos kunder i og omkring Birkerød, Farum & Allerød.

Jeg har mere end 36 års erfaring i håndværkerbranchen, hvilket har gjort mig kompetent til at løse opgaver som elektriker såvel som tømrer. Mine hænder er godt skruet på, så jeg kan hjælpe med lettere tømrerarbejde såsom at bygge en ny træterrasse eller et nyt skur.

Hvad koster en tømrer?

Uanset hvilken opgave du mangler hjælp til, så kan du være sikker på at få en billig pris her hos mig. Den eksakte pris på en tømrer afhænger af typen af opgave, men jeg er aldrig tilbageholdende med at give mine kunder gode tilbud. Du kan derfor med fordel kontakte mig, hvis du mangler hjælp fra et kompetent tømrerfirma.

Jeg er en pålidelig samarbejdspartner, som altid overholder aftalt tid og pris. Derudover hjælper jeg gerne med inspiration eller rådgivning, så du kan få den løsning, du går og drømmer om. Hos Abildbyg ApS kan du altså forvente god service hele vejen rundt samt holdbare løsninger af høj kvalitet.

Ring for flere oplysninger om mit tømrerarbejde

Kunne du tænke dig at vide mere, så kontakt mig for flere oplysninger. Jeg er altid klar til at svare på dine spørgsmål og høre om din opgave.

Ring til mig på telefon: 40 11 86 33

Maler med gode og alsidige kompetencer

Lige her hos Abildbyg ApS varetages nemlig mange forskellige opgaver i håndværkerbranchen såsom malerarbejde. Som maler står jeg til rådighed hos kunder i og omkring Birkerød, Rudersdal og Hellerup.

Jeg har mere end 36 år erfaring i håndværkerbranchen, hvilket gør mig kompetent til at løse alverdens opgaver. Som malerfirma kan jeg derfor være behjælpelig ved forskellige projekter, så du bør ikke tøve med at kontakte mig for hjælp. Jeg varetager alle opgaver, lige fra større opgaver som bygningsmaler til mindre maleropgaver.

Hvad koster en maler?

Som maler kan jeg altså løse diverse former for opgaver. Derfor er det svært at give en konkret pris på, hvad en maler koster, da det afhænger af opgavens type og omfang. Jeg vil dog gerne være en billig maler, hvorfor mine priser altid er konkurrencedygtige og attraktive. Derudover er jeg ikke bleg for at give mine kunder et godt tilbud. 

Selvom mine priser er lave, går jeg aldrig på kompromis med kvaliteten på det udførte arbejde. Jeg er lidt af en perfektionist, der aldrig gør tingene halvt. Derfor kan du trygt samarbejde med mig, hvis du mangler en professionel maler, der leverer holdbare løsninger af høj kvalitet. I mit arbejde sætter jeg desuden altid kundens ønsker i centrum, så du kan få det resultat, du drømmer om.

Kontakt mig for at høre nærmere

Kunne du tænke dig at høre nærmere om, hvad jeg som maler kan gøre for dig, så er du velkommen til at kontakte mig allerede i dag. Jeg tager gerne en uforpligtende snak, så du kan høre mere om dine muligheder samt priser.

Jeg kan kontaktes på telefon: 40 11 86 33

Vi udfører også alsidigt murerarbejde​

Som eksempelvis kunne være tilbygninger, ombygninger, nybygninger og reparationsarbejder, for private, virksomheder samt institutioner og skoler. Vores kerneværdier er høj kvalitet og god service.

Vores faguddannede medarbejdere besidder en stor håndværksmæssig kunnen, og vi holder os hele tiden ajour med de nyeste udviklinger på området.

Vi er altid klar til at give gode råd med på vejen – og naturligvis et uforpligtende tilbud​

At stå over for et byggeprojekt kan være en stor mundfuld for mange. Hos os har vi mange års erfaring inden for murerbranchen, og kan løse mange forskellige opgaver.

Vi rådgiver gerne i beslutningsprocessen, der sikrer, at du kommer godt i gang med byggeprojektet. Vi ved, hvad der er værd at vide om tilbygninger, nybyggeri, renovering af murværk og facader og ombygning af badeværelser.

Går du lige nu i byggetanker, og søger et kvalitetsbevidst murerfirma, så kontakt os for mere information samt et godt og uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt.​

Lave priser

100% dedikeret

Uforpligtende tilbud

Firmainfo

Igennem mange år har vi arbejdet på at styrke kvaliteten og holdbarheden i vores arbejde. 

Det er helt fra konstruktionsmæssige detaljer til valg af og forståelse for materialernes betydning. 

Vores erfaringer og faglige stolthed sikrer dig et godt produkt. Vi sætter altid kvaliteten i 1. række

Abildbyg overholder alle Corona restriktioner.

Ring mig op

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Abildbyg ApS  -  Abildlunden 43, 3460 Birkerød  -  CVR: 35816127​  -  Tlf.: 40 11 86 33